Alhamdulillah

Salam semua. Sorry for the very long silence. I was preparing for my minor surgery remedial which I passed it with flying colours. Alhamdulillah. Allah Maha Mendengar doa hambanya yang bersungguh sungguh. Terima kasih kepada rakan2 yang lain yang beri dorongan dan semanagat.. Chewaah..Ayat macam nak bagi Salam Perantau je ape kes..hehe..

Mula2 saya sangat cuak. Sebab ia adalah minor surgery.. Satu kesilapan kecil anda boleh dihalau keluar. Tadi sempat saya jeling markah saya. Rasanya full marks.. Tak tau la kot mata saya ‘kero’ ke..ehehe. Alhamdulillah. Dr dia pon amat baik sangat. Sebenarnya tadi pagi saya sangat gelabah sebab tak dapat nak tengok video minor surgery Dr. Sunoko buat kali terakhir disebabkan komputer saya ada masalah nak baca CD tersebut. JAdi tanpa berlengah masa, terus saya jengah YouTube. Hahaha..Sebelum tu sempat lagi tengok Dari Mata Arisa.hhehe.  Setelah saya ‘search’ alat2 atau pun instrumen untuk dijahit barulah saya ke Skills Lab. 2 kali saya pergi toilet sbb nak kenc..(Weh tu pon nak citer ke..wahaha..pedulik ape)..

Kesimpulannya, malam ni saya boleh tidur dengan lena sekali..woot woot..=)

p/s: semalam saya tak boleh tidur.. Tumpang bilik Keri..ingt tido kejap je. Sekali terlama lah pulak. pagi2 Subuh baru gerak gi bilik saya semula. Huhuhu. Kesian Keri tidur atas lantai..Saya rasa bersalah sangat..huhu. Notes untuk diri sendiri..lain kali jgn tidur kat bilik orang..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: