Archive for January 6th, 2010

One step at a time

Assalamualaikum,

Akhirnya, perkara yang saya amat geruni telah saya lakukan pada hari ini. Sebenarnya tak de lah rasa gerun sangat. Tapi erm..cuak juga kot. Ok, saya dah kasitau ibu kost, atau owner rumah yang saya duduki sekarang bahawa saya akan berpindah dan tak menetap lagi di sini. Saya perlukan perubahan. Perlu dengan sangat. Walaupun saya sangat sayang rumah ni, tapi this moving out thingy is for the best. I wan to make my final year here something I will remember for the rest of my life. Saya perlukan perubahan* berkata dengan penuh semangat*. Sudah lama saya berfikir perkara ini. Tapi baru sekarang saya dapat melaksanakannya. Banyak kebaikan jika dilihat dari sudut yang lain:

1)Sangat dekat dengan Hospital. Serius.5 minit jalan sudah sampai.  Jadi kalau saya balik oncall tengah2 malam x de la takut sangat. X dela saya suruh Nindi atau Belgis hantar saya balik.

2)Saya boleh jimat duit motor and duit letrik. Serius dengan sangat.

3)Usrah semakin dekaaat di hati…hehe.. x boleh la malas2 lagi, sebab usrah kat rumah sendiri…hahahaha…

4)peribadi…=))hehe

Oh…so can’t wait…tanggal 1 Februari nanti ye….eh mcm orang umum nak kawen plak…huhu