One step at a time

Assalamualaikum,

Akhirnya, perkara yang saya amat geruni telah saya lakukan pada hari ini. Sebenarnya tak de lah rasa gerun sangat. Tapi erm..cuak juga kot. Ok, saya dah kasitau ibu kost, atau owner rumah yang saya duduki sekarang bahawa saya akan berpindah dan tak menetap lagi di sini. Saya perlukan perubahan. Perlu dengan sangat. Walaupun saya sangat sayang rumah ni, tapi this moving out thingy is for the best. I wan to make my final year here something I will remember for the rest of my life. Saya perlukan perubahan* berkata dengan penuh semangat*. Sudah lama saya berfikir perkara ini. Tapi baru sekarang saya dapat melaksanakannya. Banyak kebaikan jika dilihat dari sudut yang lain:

1)Sangat dekat dengan Hospital. Serius.5 minit jalan sudah sampai.  Jadi kalau saya balik oncall tengah2 malam x de la takut sangat. X dela saya suruh Nindi atau Belgis hantar saya balik.

2)Saya boleh jimat duit motor and duit letrik. Serius dengan sangat.

3)Usrah semakin dekaaat di hati…hehe.. x boleh la malas2 lagi, sebab usrah kat rumah sendiri…hahahaha…

4)peribadi…=))hehe

Oh…so can’t wait…tanggal 1 Februari nanti ye….eh mcm orang umum nak kawen plak…huhu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: